fbpx

Personal Trainer -palvelut

Tutustu Kuntokeskus Raahen valmentajiin ja personal trainer -palveluihin

Hyvä fiilis ja motivaatio treenaamiseen lähtee tuloksellisesta treenaamisesta. Ammattiataitoisella otteella laaditut kuntosaliohjelmat ja yksilöllisesti räätälöidyt valmennuspaketit auttavat sinua saavuttamaan tavoitteesi tehokkaammin. Osaavan personal trainerin avulla sinun on myös helpompi määrittää, mikä treenissä tai ruokavaliossa vaatii muutosta saadaksesi aikaan haluamiasi tuloksia.

Kuntokeskus Raahen osaavat personal trainerit tarjoavat sinulle ammattitaitoista ohjausta ja valmennusta salitreeniin. Henkilökohtaisen kuntosaliohjelman tai yksilöllisesti juuri sinulle suunnitellun valmennuskokonaisuuden myötä onnistut, saavutat tavoitteesi varmemmin, ja motivaatio treenaamiseen lähtee uuteen nousuun.

Katja Pirnes

Fysioterapeutti

Olen valmistunut fysioterapeutiksi vuonna 2021. Tiesin pitkään haluavani fysioterapeutiksi. Terveysala on kiinnostanut aina ja koska harrastukseni ovat olleet liikuntapainotteisia, fysioterapeutin ammatti tuntui luonnolliselta valinnalta. Olen myös kuntoutuksen osaamisalan lähihoitaja. Työkokemusta on neljän vuoden ajalta neurologisesti sairastuneiden aikuisten hoitotyöstä. 

Fysioterapeuttina toimin tosissaan rennolla otteella. Olen tarvittaessa perusasioissa jämpti, mutta homma ei saa olla liian vakavaa. Kun liikkuminen on hauskaa, siitä tulee säännöllistä ja osa elintapaa, mikä tuo mukanaan toivottuja positiivia tuloksia/muutoksia. Se mikä kannattaa tehdä, kannattaa tehdä hyvin.

Tarjoan fysioterapiaa, hierontaa, kuntosali- ja fysiikkavalmennusta, terveysneuvontaa ja eri ryhmäliikuntatunteja. Osaan huomioida harjoittelussa mahdolliset lajin vaatimat fyysiset ominaisuudet tai mahdolliset tuki- ja liikuntaelimistön sekä neurologiset ongelmat. Fysioterapeutti antaa avaimet, mutta varsinainen muutos lähtee asiakkaasta itsestä. Odotan asiakkailtani avointa ja rehellistä otetta, se kantaa pitkälle. 

Fysioterapeuttina haluan syventää osaamistani ja päivittää ammattitaitojani lisäkoulutuksilla ja työkokemuksella. Minua kiinnostavat erityisesti urheilufysioterapia sekä tuki- ja liikuntaelimistön fysioterapia. Tavoitteenani on auttaa asiakkaita pääsemään asettamiin tavoitteisiinsa antamalla selkeää ja perusteltua ohjausta.

Kysy lisää: 041 3197 908 / info@kuntokeskusraahe.fi

Reko Nätkin

Personal Trainer

Kuntosaliharrastus on kuulunut elämääni jo yläasteiästä alkaen. Kiinnostus treenaamisen parissa on säilynyt tähän päivään saakka ja tietotaito puolta voi kehittää kokoajan lisää, vielä tänäkin päivänä.

Olen helposti lähestyttävä ja huumorintajuinen ihminen. Valmentajana pyrkimykseni on antaa mahdollisimman paljon tietotaitoa asiakkaalle. Asiakkaalta odotan täsmällisyyttä ja intoa, sekä halua kehittyä kohti omaa tavoitetta. Tavoitteista riippuen voidaan mennä hyvinkin kovaa treeneissä.

Tarjoan ravintovalmennusta, hierontaa, PT-palveluita, tekniikka- ja laiteopastusta, sekä kehonhuolto- ja liikkuvuusohjausta. 

Valmennus alkaa veloituksettomalla konsultaatiolla, jossa käydään läpi asiakkaan tavoitteet, aikataulut ja mahdollisuudet läpi, sen pohjalta tehdään suunnitelma miten tavoitteeseen päästään ja mitä se vaatii. Valmennuksen kesto yleensä 3-6 kk, joskus jopa 12 kk tai pitempi. Tulokset riippuvat siitä, onko kyseessä aloittelija vai kokenut treenaaja, ja toki se on myös tavoitteesta kiinni. Yleensä tulokset alkavat näkyä jo muutamassa viikossa. 

Erityisosaamiseni on etenkin kehonpaino- ja voimaharjoittelussa, leuanveto ja penkkipunnerrus kuuluvat omiin vahvuuksiini. Niihin ainakin on paljon annettavaa. Myös tekniikka liikkeissä/laitteissa kuuluu vahvuuksiini.

Palveluistani hyötyvät kaikki, jotka haluavat kehittyä kuntosalitreenin eri muodoissa, olipa sitten kyseessä massanhankinta, rasvanpoltto tai lihaksenkasvatus. Muista, että teet tämän kaiken itsellesi, paras hankinta mitä voi tehdä. Kannattaa sitoutua tarkasti noudattamaan ohjeistuksia.

Kysy lisää: 041 3197 908 / info@kuntokeskusraahe.fi

Personal Trainer -palveluhinnasto*

TuoteKuvausKestoToistuvuusHinta jäsenilleHinta muille
Kuntosaliohjaus45 min55 €60 €
Kuntosaliohjaus60 min70 €75 €
KuntotestausAsiakkaan kartoitus
Asiakkaan testaus
Testien analysointi asiakkaalle
60 min85 €90 €
Tavoitteellinen kuntotestausAsiakkaan kartoitus
Asiakkaan alkutestaus
Testien analysointi asiakkaalle
Asiakkaan lopputestaus
2 kk2 x 60 min55 €/kk60 €/kk
1-jakoinen kuntosaliohjelma**Tavoitteiden kartoitus
Koko kehon asiakaslähtöinen treeniohjelma
15 min + 45 min70 €75 €
2-jakoinen kuntosaliohjelma**Tavoitteiden kartoitus Kahden osa-alueen asiakaslähtöinen treeniohjelma15 min + 60 min100 €105 €
Single Starttipaketti**Alkuhaastattelu 45 min
Tavoitteiden kartoitus
4 x 60 min PT:n kanssa
Asiakaslähtöinen treeniohjelma Ravintoneuvonta
Ravinto-ohjeistus
1 kk45 min +
4 x 60 min
270 € 275 €
Single Vauhtipaketti**Alkuhaastattelu 45 min
Tavoitteiden kartoitus
10 x 60 min PT:n kanssa
Kuntotestaus Asiakaslähtöinen treeniohjelma
Ravintoneuvonta
Ravinto-ohjeistus
Etätuki
3 kk45 min +
10 x 60 min
245 €/kk250 €/kk
Single Tehopaketti**Alkuhaastattelu 45 min
Tavoitteiden kartoitus
10 x 60 min PT:n kanssa
Kuntotestaus
Asiakaslähtöinen treeniohjelma Ravintoneuvonta
Ravinto-ohjeistus
Etätuki
6 kk45 min +
10 x 60 min
145 €/kk150 €/kk
Duo Vauhtipaketti kahdelleAlkuhaastattelu 45 min
Tavoitteiden kartoitus
10 x 60 min PT:n kanssa
Kuntotestaus
Asiakaslähtöinen treeniohjelma Ravintoneuvonta
Ravinto-ohjeistus
Etätuki
3 kk45 min +
10 x 60 min
370 €/kk370 €/kk

*Hinnat sisältävät alv.
**Ostettavissa verkkokaupasta.

Scroll to Top
Vieritä ylös