HENKILÖTIEDOT
Kuntokeskus Raahe Oy (myöhemmin Kuntokeskus) noudattaa Suomen henkilötietolakia (523/1999) henkilötietojen käsittelyssä ja rekisteröinnissä. Kuntokeskus käyttää henkilötietoja ainoastaan sähköisiin palveluihin kuten laskutusjärjestelmä, ryhmäliikunta-aikataulu ja kulunvalvonta . Käyttäjän tulee antaa Kuntokeskukselle kulloisenkin palvelun käytön edellyttämät tarpeelliset ja oikeat henkilö- ja muut tiedot.

Käyttäjän antamat henkilötiedot ovat luottamuksellista tietoja joita ei luovuteta kolmannelle osapuolelle. Kuntokeskus Raahe Oy:llä on kuitenkin harkintansa mukaan oikeus luovuttaa nimi ja yhteystiedot poliisi- tai muulle viranomaiselle. Tiedot voidaan luovuttaa vain siinä tapauksessa mikäli on syytä epäillä että henkilö on syyllistynyt tai epäillään syyllistyneen Suomen laissa määriteltyyn rikokseen.

Kuntokeskus Raahe Oy kerää henkilötietoja kun täytät liittymislomakkeen ja luot jäsenyyden. Henkilötietoja kerätään myös kun asiakas käy kuntosalilla, ryhmäliikunnassa tai avaa jonkin lukijalla varustetuista ovista. Osa yrityksistä vaatii jäsenyyden edellytyksenä raportin henkilöstönsä käynneistä.

HENKILÖTIETOJEN TALLENNUS
Käyttäjän antamat henkilö- ja yhteystiedot tallennetaan kuntokeskusraahe.yllapito.fitnessbooker.fi palvelimelle asiakasrekisteriin aina liittymisen yhteydessä. Kuntokeskus Raahe Oy voi tarvittaessa käyttää henkilö- ja yhteystietoja kehittääkseen omaa toimintaa ja palveluita.

Kuntokeskus Raahe Oy tallentaa seuraavia tietoja:

  • nimi, osoite, postinumero ja postitoimipaikka
  • sähköposti ja puhelinnumero
  • käyntihistoria
  • laskutushistoria
  • verkkolaskutukseen tarvittavat tiedot

Seuraavia tietoja ei tallenneta:

  • pankki- tai luottokorttinumerot

NÄIN SUOJAAMME HENKILÖTIETOSI
Tietoja säilytetään Kuntokeskus Raahe Oy:n tietokannoissa osoitteessa kuntokeskusraahe.yllapito.fitnessbooker.fi johon ulkopuolisella ei ole pääsyä. Lisäksi kaikki henkilötiedot tallennetaan tietokantoihin vahvasti salattuina. Henkilötietokantoihin on pääsy/käyttöoikeus ainoastaan Kuntokeskus Raahe Oy:n henkilökunnalla ja raahe.yllapito.fitnessbooker.fi ylläpidolla.

Asiakkaalla on kuitenkin omilla käyttäjätunnuksilla mahdollisuus päästä katsomaan ja muokkaamaan omia henkilötietoja.

KÄVIJÄTILASTOT
Kuntokeskus Raahe Oy kerää tilastoa vierailijoista ja käyttäjämääristä, tilastoihin ei kutenkaan tallenneta minkäänlaisia henkilötietoja. Tilastotietoja ei voida yhdistää yksittäiseen henkilöön.