fbpx

Liikuntatuotteiden ostaminen Kuntokeskus Raahen verkkokaupassa on helppoa ja nopeaa. Maksuvaihtoehtoina ovat käteis- ja korttimaksut, lasku, sekä valitut erikoisimaksuvälineet. Jäsenmaksun voi maksaa asiakaspalveluun viimeistään kolme viikkoa ennen seuraavan laskun eräpäivää. Mikäli olet jo saanut seuraavan laskutuskauden lasku, tulee lasku jäsenmaksusta maksaa verkkopankissa. 

Käteis-/korttimaksu asiakaspalveluun

Jäsenmaksut voi maksaa myös Kuntokeskus Raahen asiakaspalveluun käteisellä tai pankki-/luottokortilla asiakaspalvelun aukioloaikoina.

Sähköposti- ja paperilaskutus

Kuukausimaksu onnistuu kätevästi sähköposti- tai paperilaskulla. Ensimmäisen laskun saatuasi voit tilata e-laskun suoraan verkkopankkiisi. Veloitamme laskun luomisesta ja lähettämisestä laskutusmaksun.

Erikoismaksuvälineet

Hyväksymme maksuvälineenä myös jotkut erikoismaksuvälineet, joita ovat mm. Smartum kulttuuri- ja liikuntasetelit, E-passi, Smartum, TYKY ja VIRIKE- liikuntasetelit, Sporttipassi, saldokortit, TYKY-online sekä EazyBreak-online. Erikoismaksuvälineillä voi maksaa myös Kuntokeskus Raahen asiakaspalvelun aukioloaikoina. Muina aikoina allekirjoitetut liikuntasetelit voi jättää asiakaspalvelutiskillä sijaitsevaan lukolliseen postilaatikkoon. Maksu tulee suorittaa viimeistään kolme viikkoa ennen laskun eräpäivää. Voit tarkastella kaikkia laskutustietojasi kirjautumalla Omat tiedot -osioon. Elektronisilla erikoismaksuvälineillä maksettaessa valitaan saajaksi Kuntokeskus Raahe ja kuitti maksusta tai näyttökuva maksun tarkastusnäkymästä tulee lähettää osoitteeseen info(at)kuntokeskusraahe.fi. 

Vuosikortti

Vuosijäsenyys Kuntokeskus Raaheen. Treenaa vaikka vuoden jokaisena päivänä - alle 1 € päivä! Kuntokeskus Raahen monipuolisen kuntosalin lisäksi käytössäsi on Cross Training tila sekä kolme virtuaalisalia ohjelmineen. Vuoden määräajan jälkeen jäsenyys jatkuu toistaiseksi voimassa olevana (35 €/kk, irtisanomisaika 30 vrk). HUOM! 1.6.2022 jälkeen ostetut vuosikortit eivät oikeuta ryhmäliikuntatunteihin.

325,00 €


Aamukortti

Kuukausijäsenyys aamuvirkuille! Treenaa klo 5-12 välisenä aikana. Käytössäsi on Kuntokeskus Raahen monipuolinen kuntosali, Cross Training tila sekä kolme virtuaalisalia, irtisanomisaika 30 vuorokautta. Voit ostaa jäsenyyden verkkokaupasta ja hakea oman henkilökohtaisen kulkulätkän asiakaspalvelusta. Asiakaspalvelu on avoinna ma-to klo 16-18 ja pe 15-17.

27,00 €


Aamukortti - 1 kk määräaikainen jäsenyys

Määräaikainen jäsenyys Kuntokeskus Raaheen. Aamukortilla treenaat kuukauden ajan joka aamu klo 05-12. Käytössäsi ovat Kuntokeskus Raahen monipuolinen kuntosali, Cross Training tila sekä kolme virtuaalisalia. Edellyttää 10 euron kulkulätkän ostamista.

38,90 €


Kertakäynti

Voit ostaa kertakäynnin Kuntokeskus Raaheen ja treenata asiakaspalvelun ollessa auki. Asiakaspalvelu on avoinna ma-to klo 16-18 ja pe klo 15-17.

10,00 €


Kuntosalikortti

Treenaa Kuntokeskus Raahessa joka päivä klo 05-24. Toistaiseksi voimassa oleva jäsenyys tarjoaa käyttöösi Kuntokeskus Raahen monipuolisen kuntosalin, Cross Training tilan, sekä kolme virtuaalisalia ohjelmineen. Voit päättää jäsenyyden milloin vain 30 vuorokauden irtisanomisajalla - tutustu sopimukseen tarkemmin käyttöehdoista. Osta jäsenyys verkkokaupasta ja hae oma henkilökohtainen kulkulätkäsi asiakaspalvelusta. Asiakaspalvelu on avoinna ma-to klo 16-18 ja pe klo 15-17.

35,00 €


Kymppikortti

Kymppikortilla saat kymmenen treenikertaa Kuntokeskus Raahen kuntosalille ja virtuaalirtunnelle. Kortti voimassa 3kk.

90,00 €


Päiväkortti

Treenaa Kuntokeskus Raahessa joka päivä klo 05-24. Toistaiseksi voimassa oleva jäsenyys tarjoaa käyttöösi Kuntokeskus Raahen monipuolisen kuntosalin, Cross Training tilan, kolme virtuaalisalia ohjelmineen sekä pääsyn live ryhmäliikuntatunneille. Voit päättää jäsenyyden milloin vain 30 vuorokauden irtisanomisajalla - tutustu sopimukseen tarkemmin käyttöehdoista. Osta jäsenyys verkkokaupasta ja hae oma henkilökohtainen kulkulätkäsi asiakaspalvelusta. Asiakaspalvelu on avoinna ma-to klo 16-18 ja pe klo 15-17. Ryhmäliikuntatunneille varataan aina ennakkoon paikka www.kuntokeskusraahe.fi sivustolta.

44,00 €


Päiväkortti - 1 kk määräaikainen jäsenyys

Treenaa kuukauden ajan Kuntokeskus Raahessa! Monipuolisen kuntosalin lisäksi käytössäsi on Cross Training tila, kolme virtuaalisalia sekä live ryhmäliikuntatunnit. Edellyttää 10 euron kulkulätkän ostamista.

47,00 €


Ryhmäliikuntakortti

Toistaiseksi voimassa oleva ryhmäliikuntajäsenyys tarjoaa käyttöösi Kuntokeskus Raahen kolme virtuaalisalia ohjelmineen sekä pääsyn live ryhmäliikuntatunneille. Voit päättää jäsenyyden milloin vain 30 vuorokauden irtisanomisajalla - tutustu sopimukseen tarkemmin käyttöehdoista. Osta jäsenyys verkkokaupasta ja hae oma henkilökohtainen kulkulätkäsi asiakaspalvelusta. Asiakaspalvelu on avoinna ma-to klo 16-18 ja pe klo 15-17. Ryhmäliikuntatunneille varataan aina ennakkoon paikka www.kuntokeskusraahe.fi sivustolta.

35,00 €


*Kaikkiin jäsenyyksiin lisätään avausmaksu 14,90 €.

Scroll to Top