fbpx

Liikuntatuotteiden ostaminen Kuntokeskus Raahen verkkokaupassa on helppoa ja nopeaa. Maksuvaihtoehtoina ovat käteis- ja korttimaksut, lasku, sekä valitut erikoisimaksuvälineet. Jäsenmaksun voi maksaa asiakaspalveluun viimeistään kolme viikkoa ennen seuraavan laskun eräpäivää. Mikäli olet jo saanut seuraavan laskutuskauden lasku, tulee lasku jäsenmaksusta maksaa verkkopankissa. 

Käteis-/korttimaksu asiakaspalveluun

Jäsenmaksut voi maksaa myös Kuntokeskus Raahen asiakaspalveluun käteisellä tai pankki-/luottokortilla asiakaspalvelun aukioloaikoina.

Sähköposti- ja paperilaskutus

Kuukausimaksu onnistuu kätevästi sähköposti- tai paperilaskulla. Ensimmäisen laskun saatuasi voit tilata e-laskun suoraan verkkopankkiisi. Veloitamme laskun luomisesta ja lähettämisestä laskutusmaksun.

Erikoismaksuvälineet

Hyväksymme maksuvälineenä myös jotkut erikoismaksuvälineet, joita ovat mm. Smartum kulttuuri- ja liikuntasetelit, E-passi, Smartum, TYKY ja VIRIKE- liikuntasetelit, Sporttipassi, saldokortit, TYKY-online sekä EazyBreak-online. Erikoismaksuvälineillä voi maksaa myös Kuntokeskus Raahen asiakaspalvelun aukioloaikoina. Muina aikoina allekirjoitetut liikuntasetelit voi jättää asiakaspalvelutiskillä sijaitsevaan lukolliseen postilaatikkoon. Maksu tulee suorittaa viimeistään kolme viikkoa ennen laskun eräpäivää. Voit tarkastella kaikkia laskutustietojasi kirjautumalla Omat tiedot -osioon. Elektronisilla erikoismaksuvälineillä maksettaessa valitaan saajaksi Kuntokeskus Raahe ja kuitti maksusta tai näyttökuva maksun tarkastusnäkymästä tulee lähettää osoitteeseen info(at)kuntokeskusraahe.fi. 

Kesän kuntosalitarjous. 1. kuukausi 20 €

Kuntokeskus Raahen kuntosalijäsenyys ensimmäinen kuukausi 20 euroa, jatkuu toistaiseksi voimassaolevana 35 euroa/kk Toistaiseksi voimassa oleva kuntosalijäsenyys tarjoaa käyttöösi Kuntokeskus Raahen monipuolisen kuntosali ja crossitilan käyttöösi. Osta jäsenyys verkkokaupasta ja hae oma henkilökohtainen kulkulätkäsi asiakaspalvelusta, jos vanha kulkulätkäsi on tallessa, niin voit aloittaa heti kuntoilun. Ensimmäisen etukuukauden jälkeen kuntosalijäsenyys jatkuu toistaiseksi voimassaolevana 35 € / kk. Voit irtisanoa jäsenyytesi kuukauden irtisanomisajalla. Tarjous päättyy 31.7.2024 Asiakaspalvelu on avoinna ma-to klo 16-18 ja pe klo 15-17.

20,00 €


Starttitarjous

KAIKILLE uusille Kuntokeskus Raahen jäsenille mahtava tarjous 3 kk kuntosalikortti vain hintaan 99 € - ei avausmaksuja eikä muita lisäkuluja! Ja Kuntosalikortilla käytössäsi on * laadukas, hyvin varustelu ja ilmastoitu kuntosali 7 päivää viikossa klo 05-23 * monipuolinen Cross Training -tila kehonpainolla treenaamiseen ja voimannostoon * kaikki kotimaiset virtuaalitunnit Tarjous jatkuu toistaiseksi voimassaolevana kuukausijäsenyytenä kampanjajakson jälkeen. Tarjous on voimassa 14.1.2024 asti

99,00 €


Päiväkortti, yhdistelmäkortti kuntosalille ja ryhmäliikuntatunneille

Treenaa Kuntokeskus Raahessa joka päivä klo 05-24. Toistaiseksi voimassa oleva jäsenyys tarjoaa käyttöösi Kuntokeskus Raahen monipuolisen kuntosalin, Cross Training tilan, kaksi virtuaalisalia ohjelmineen sekä pääsyn live ryhmäliikuntatunneille. Voit päättää jäsenyyden milloin vain 30 vuorokauden irtisanomisajalla - tutustu sopimukseen tarkemmin käyttöehdoista. Osta jäsenyys verkkokaupasta ja hae oma henkilökohtainen kulkulätkäsi asiakaspalvelusta. Asiakaspalvelu on avoinna ma-to klo 16-18 ja pe klo 15-17. Ryhmäliikuntatunneille varataan aina ennakkoon paikka www.kuntokeskusraahe.fi sivustolta.

48,00 €


Kuntosalikortti

Treenaa Kuntokeskus Raahessa joka päivä klo 05-24. Toistaiseksi voimassa oleva jäsenyys tarjoaa käyttöösi Kuntokeskus Raahen monipuolisen kuntosalin, Cross Training tilan. Voit päättää jäsenyyden milloin vain 30 vuorokauden irtisanomisajalla - tutustu sopimukseen tarkemmin käyttöehdoista. Osta jäsenyys verkkokaupasta ja hae oma henkilökohtainen kulkulätkäsi asiakaspalvelusta. Asiakaspalvelu on avoinna ma-to klo 16-18 ja pe klo 15-17.

35,00 €


Aamukortti

Kuukausijäsenyys aamuvirkuille! Treenaa klo 5-12 välisenä aikana. Käytössäsi on Kuntokeskus Raahen monipuolinen kuntosali Irtisanomisaika 30 vuorokautta. Voit ostaa jäsenyyden verkkokaupasta ja hakea oman henkilökohtaisen kulkulätkän asiakaspalvelusta. Asiakaspalvelu on avoinna ma-to klo 16-18 ja pe 15-17.

29,00 €


Vuosikortti

Vuosijäsenyys Kuntokeskus Raaheen. Treenaa vaikka vuoden jokaisena päivänä - alle 1 € päivä! Kuntokeskus Raahen monipuolisen kuntosalin lisäksi käytössäsi on Cross Training tila. Vuoden määräajan jälkeen jäsenyys jatkuu toistaiseksi voimassa olevana (35 €/kk, irtisanomisaika 30 vrk). HUOM! 1.6.2022 jälkeen ostetut vuosikortit eivät oikeuta ryhmäliikuntatunteihin.

345,00 €


Kertakäynti

Voit ostaa kertakäynnin Kuntokeskus Raaheen ja treenata asiakaspalvelun ollessa auki. Asiakaspalvelu on avoinna ma-to klo 16-18 ja pe klo 15-17.

10,00 €


Aamukortti - 1 kk määräaikainen jäsenyys

Määräaikainen jäsenyys Kuntokeskus Raaheen. Aamukortilla treenaat kuukauden ajan joka aamu klo 05-12. Käytössäsi ovat Kuntokeskus Raahen monipuolinen kuntosali, Cross Training tila. Edellyttää 10 euron kulkulätkän ostamista.

40,90 €


Kymppikortti

Kymppikortilla saat kymmenen treenikertaa Kuntokeskus Raahen kuntosalille ja virtuaalirtunnelle. Kortti voimassa 3kk.

90,00 €


Päiväkortti - 1 kk määräaikainen jäsenyys, yhdistelmäkortti kuntosalille ja ryhmäliikuntatunneille

Treenaa kuukauden ajan Kuntokeskus Raahessa! Monipuolisen kuntosalin lisäksi käytössäsi on Cross Training tila, kaksi virtuaalisalia sekä live ryhmäliikuntatunnit. Edellyttää 10 euron kulkulätkän ostamista.

52,00 €


Ryhmäliikuntakortti

Toistaiseksi voimassa oleva ryhmäliikuntajäsenyys tarjoaa käyttöösi Kuntokeskus Raahen kaksi virtuaalisalia ohjelmineen sekä pääsyn live ryhmäliikuntatunneille. Voit päättää jäsenyyden milloin vain 30 vuorokauden irtisanomisajalla - tutustu sopimukseen tarkemmin käyttöehdoista. Osta jäsenyys verkkokaupasta ja hae oma henkilökohtainen kulkulätkäsi asiakaspalvelusta. Asiakaspalvelu on avoinna ma-to klo 16-18 ja pe klo 15-17. Ryhmäliikuntatunneille varataan aina ennakkoon paikka www.kuntokeskusraahe.fi sivustolta.

39,00 €


*Kaikkiin jäsenyyksiin lisätään avausmaksu 14,90 €.

Scroll to Top