fbpx

Liikuntatuotteiden ostaminen Kuntokeskus Raahen verkkokaupassa on helppoa ja nopeaa. Maksuvaihtoehtoina ovat käteis- ja korttimaksut, lasku, sekä valitut erikoisimaksuvälineet. Jäsenmaksun voi maksaa asiakaspalveluun viimeistään kolme viikkoa ennen seuraavan laskun eräpäivää. Mikäli olet jo saanut seuraavan laskutuskauden lasku, tulee lasku jäsenmaksusta maksaa verkkopankissa. 

Käteis-/korttimaksu asiakaspalveluun

Jäsenmaksut voi maksaa myös Kuntokeskus Raahen asiakaspalveluun käteisellä tai pankki-/luottokortilla asiakaspalvelun aukioloaikoina.

Sähköposti- ja paperilaskutus

Kuukausimaksu onnistuu kätevästi sähköposti- tai paperilaskulla. Ensimmäisen laskun saatuasi voit tilata e-laskun suoraan verkkopankkiisi. Veloitamme laskun luomisesta ja lähettämisestä laskutusmaksun.

Erikoismaksuvälineet

Hyväksymme maksuvälineenä myös jotkut erikoismaksuvälineet, joita ovat mm. Smartum kulttuuri- ja liikuntasetelit, E-passi, Smartum, TYKY ja VIRIKE- liikuntasetelit, Sporttipassi, saldokortit, TYKY-online sekä EazyBreak-online. Erikoismaksuvälineillä voi maksaa myös Kuntokeskus Raahen asiakaspalvelun aukioloaikoina. Muina aikoina allekirjoitetut liikuntasetelit voi jättää asiakaspalvelutiskillä sijaitsevaan lukolliseen postilaatikkoon. Maksu tulee suorittaa viimeistään kolme viikkoa ennen laskun eräpäivää. Voit tarkastella kaikkia laskutustietojasi kirjautumalla Omat tiedot -osioon. Elektronisilla erikoismaksuvälineillä maksettaessa valitaan saajaksi Kuntokeskus Raahe ja kuitti maksusta tai näyttökuva maksun tarkastusnäkymästä tulee lähettää osoitteeseen info(at)kuntokeskusraahe.fi. 

*Kaikkiin jäsenyyksiin lisätään avausmaksu 14,90 €.

Scroll to Top